rustikke, autentiske og romantiske Fest

Festlokaler med overnatning
To unikke festlokaler

en fortryllende lindeallé

Festlokaler

RUSTIKKE &
HYGGELIGE

Festlokalerne på Lille Restrup Hovedgaard er perfekte
til brylupper, konfirmationer, barnedåb eller fødselsdage.
Hyggelige lokaler skaber god stemning, og god stemning skaber uforglemmelige minder.

Linde alléen på Lille Restrup Hovedgaard

Perfekt til udendørs vielse

Drømmefesten

Festen du drømmer om
få hjælp hele vejen

Vælg mellem flere menuer eller sammensæt selv din helt egen menu.

Se vores galleri her, og lad dig blive inspireret.

Ønsker du og dine gæster at overnatte, har vi hyggelige værelser til rådighed. Læg dig trygt og roligt i seng, og vågn op til lækker morgenmad.

Overtag festlokalerne dagen før og pynt selv op. Eller overtag festlokalerne på dagen, og lad os pynte til din drømmefest.

Se vores galleri her.

Overnatning efter festen

fest med overnatning i hyggelige
og romantiske omgivelser

Uanset om du har været til fest, bryllup, konfirmation eller noget fjerde, så er det rart at kunne gå direkte i seng. Når du holder din fest på Lille Restrup Hovedgaard, står vores værelser altid til rådighed for dig, så du og dine gæster kan gå direkte i seng, når festen slutter.

Hvis du og dine gæster overnatter på Lille Restrup Hovedgaard, får I serveret en varm og lækker morgenmad med friskbrygget kaffe og juice dagen efter. Så kan I dele jeres sjove fortællinger fra gårsdagens fest og genleve jeres uforglemmelige minder.

Værelserne på Lille Restrup Hovedgaard er indrettet i tro med den originale stil og vores værelser fremstår helt unikke. Du kan blandt andet vælge mellem det elegante himmelsengsværelse eller nogle af vores andre hyggelige og rustikke værelser.

romantisk, autentisk og rustikt værelse til overnatning på Lille Restrup Hovedgaard

Romantisk og autentiske værelser på Lille Restrup Hovedgaard

romantisk, autentisk og rustikt værelse til overnatning på Lille Restrup Hovedgaard

Romantisk og autentiske værelser på Lille Restrup Hovedgaard

Holder du bryllup på Hovedgaarden er den romantiske bryllupssuite altid med i bryllupspakken, så brudeparret kan få sig en god nats søvn ovenpå en uforglemmelige bryllupsfest.

romantisk, autentisk og rustik Brudesuite Lille Restrup Hovedgaard

Lille Restrup Hovedgaards romantiske bryllupssuite

IMG_5186.jpg

Skræddersyet fest

personlig
festplanlægger

Hos Lille Restrup Hovedgaard får I tilkyttet en personlig festplanlægger, som hjælper jer med at planlægge alle detaljerne for jeres store dag.

Vi har mange års erfaring med planlægning og afvikling af bryllupper og fester i alle størrelser, og vi kommer med rådgivning til alt lige fra musik til fotograf. Vi følger altid med i de nyeste festtrends, for at kunne give jer den bedste inspiration til indretning af selskabslokale, bordpynt, blomsterdekoration og borddækning.

Vi ved, at alle fester har forskelligt budget, og hos os, skal du ikke være bange for at få en ekstra regning. Vi tager altid højde for jeres budget, behov og ønsker for hele dagen.

 

Alle beslutninger tages i samarbejde med jer, og vores ønske er at gøre planlægningen så let som mulig for jer. Med andre ord så står vi for alt det praktiske. Det eneste I som værtspar skal koncentrere jer om, er at være sammen med jeres gæster, og nyde jeres fest.

KLAR TIL AT KONTAKTE OS?

Vi vil gerne gøre din drøm til virkelighed
og skabe rammerne for dine
uforglemmelige minder