Stort og overdådigt søndags kaffebord me

Lille Restrup Hovedgaard
SØNDAGS
KAFFEBORD

LOGO våbenskjold.jpg

Er du klar til at belønne dine sanser?

Så glæd dig til en eftermiddag fuld af overdådig kageforkælelse!

 

Den første søndag i hver måned, fra begyndelsen af marts til og med oktober, har vi dækket op til kaffebord i Østfløjen.

Vi disker op med en stor kagebuffet, hvor du kan gå ombord i friskbagte boller, årstidens tærte, lagkager, moussekager og småkager, som du lyster.

Så uanset om du elsker de traditionelle kager eller er på jagt efter nye smagsoplevelser, må du ikke snyde dig selv for en søndag eftermiddag med overdådige og velsmagende herregårdskager. Dit kagehjerte vil med garanti smelte, og du må selvfølgelig gå til kagebordet lige så mange gange, du har lyst
 

Til kaffebordet serverer vi selvfølgelig friskbrygget kaffe fra Peter Larsen, te og varm kakao.

På Lille Restrup Hovedgaard tager vi selvfølgelig hensyn til allergikere. Så har du specielle ønsker, er du meget velkommen til at henvende dig i receptionen, eller oplyse os, når du bestiller bord.

1/10

​Kagerne nydes i Lille Restrup Hovedgaards Østfløj med storslået udsigt over Simested Å eller mod gårdspladsen med den mønsterbelagte stenbelægning og hyggelige lille sø.

Lille Restrup Hovedgaard ligger midt i hjertet af Himmerland, 20 kilometer syd for Limfjorden og er en skjult idyl lige ned til den kendte Simested Å og med Hærvejen som nærmeste nabo. Herregården er et smukt stykke landlig romantik som taget ud af den pittoreske engelske tradition. Et sted man ikke kan undgå at blive betaget af.

Kom og få en god oplevelse for hele familien.
Se herregården og få dens historie fortalt af ejeren, gå en tur i vores flotte allé af lindetræer eller gå en tur ad den naturskønne sti langs Simested Å.

Husk at medbringe et gyldigt corona pas, når du besøger Lille Restrup Hovedgaard

Lille Restrup Hovedgaard følger udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er medarbejdernes og gæsternes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer for at minimere smitten med coronavirus. Der vil være adgang til at vaske/afspritte hænder og øget rengøring på centrale områder.

Lille Restrup Hovedgaard

Søndags-kaffebord
datoer

Stort og overdådigt søndags kaffebord me

Vi vil gerne hylde de mennesker, der har stået forrest under corona-pandemien.
Derfor hylder vi hver 1. søndag i måneden en gruppe af mennesker som derfor mod fremvisning af gyldigt ID kan nyde vores overdådige kaffebord gratis.


Af hensyn til corona restriktioner anbefaler vi at ringe og reservere bord på tlf.: 98641100, så vi ved hvor mange der kommer.

Vi serverer kaffebord på følgende
datoer i år 2021

  • 2. maj (aflyst grundet covid-19)

  • 6. juni Gratis for læger, sygeplejerske og testpersonale

  • 4. juli Gratis for lærer og pædagogisk personale

  • 1. august Gratis for beredskabspersonale

  • 5. september Gratis for plejepersonale

  • 3. oktober Gratis for rengøringspersonale

BOOK ET BORD
ALLEREDE I DAG

LOGO våbenskjold.jpg
KONTAKT OS HER

Tlf: 9864 1100

Mail: restrup@restrup.dk