Festlokaler med overnatning
Vestfløjen

Rustik og hyggelig stemning

rustikke, autentiske og romantiske Fest og bryllupslokaler i smuk natur.jpg

Vestfløjen på Lille Restrup Hovedgaard er oprindeligt en gammel kostald, som er tegnet af den kendte arkitekt Arne Wagner Smitt, og den fungerer nu som Lille Restrup Hovedgaards største fest- og bryllupslokale. I vestfløjen kan der nemt dækkes op til 130 personer.
Det gamle imponerende bjælkeloft er bevaret, og to store flotte buer deler lokalet i to afdelinger, der gør festen meget hyggeligere, og er med til at give rummet en naturlig overgang fra festmiddag til dans.
Udenfor er der adgang til en stor terrasse, som støder op til parken, der om aftenen er smukt oplyst, ligesom der langs græsplæner og stier opsættes fakler.
 

Vestfløjen hos Lille Restrup Hovedgaard er rustik og med god plads. Her kan du style festlokalet præcist i det tema, som du drømmer om.

IMG_5186.jpg

Skræddersyet fest

personlig
festplanlægger

Hos Lille Restrup Hovedgaard får I tilkyttet en personlig festplanlægger, som hjælper jer med at planlægge alle detaljerne for jeres store dag.

Vi har mange års erfaring med planlægning og afvikling af bryllupper og fester i alle størrelser, og vi kommer med rådgivning til alt lige fra musik til fotograf. Vi følger altid med i de nyeste festtrends, for at kunne give jer den bedste inspiration til indretning af selskabslokale, bordpynt, blomsterdekoration og borddækning.

Vi ved, at alle fester har forskelligt budget, og hos os, skal du ikke være bange for at få en ekstra regning. Vi tager altid højde for jeres budget, behov og ønsker for hele dagen.

 

Alle beslutninger tages i samarbejde med jer, og vores ønske er at gøre planlægningen så let som mulig for jer. Med andre ord så står vi for alt det praktiske. Det eneste I som værtspar skal koncentrere jer om, er at være sammen med jeres gæster, og nyde jeres fest.

KLAR TIL AT KONTAKTE OS?

Vi vil gerne gøre din drøm til virkelighed
og skabe rammerne for dine
uforglemmelige minder