Søndags tag-selv kaffebord

 

OBS: Søndagskaffebordet er indtil videre lukket pga. corona-situationen og blevet udskiftet med sommercaféen i juli. Vi håber, vi kan åbne op for kaffebordet igen i 2021.

Fra begyndelsen af  marts til og med oktober, har Lille Restrup Hovedgaards kaffestue åben hver første og sidste søndag i måneden fra 14.00 til 17.00. Her kan De nyde de lækre kager på vores store tag-selv kaffe-/kagebord for kun kr. 118,- pr. person, børn fra 3-10 år er halv pris. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaffestuen er placeret med den storslåede udsigt over Simested Å og swimmingpoolen eller ud mod gårdspladsen med den mønsterbelagte stenbelægning og hyggelige lille sø. Hvis vejret er godt kan kaffe og kage nydes på vores terrasse, som også har udsigt ned til Simested Å og vores flotte hovedbygning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi serverer forskelige hjemmelavede kager med boller og pålæg, frisk bruschetta og frugtanretning i smukke herregårdsomgivelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kom og få en god oplevelse for hele familien. Se herregården og få dens historie fortalt af ejeren, gå en tur i vores flotte allé af lindetræer eller gå en tur langs den 1,5 kilometer lange naturskønne sti langs Simested Å, hvor der er etableret en bred, let tilgængelig sti til formålet.

 

Vi er vi dog altid åben efter aftale. Kontakt os venligst. 

 

Følg os

  • Elite_smiley
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Ikon

  Ll.  Restrupvej 71,9620 Aalestrup  -  Email:restrup@restrup.dk  -   tlf. 9864 1100