Lille Restrup Hovedgaard er et unikt all-inclusive fest- og eventsted. Hovedgaard har hyggelige værelser til overnatning, og de to lange selskabslokaler fremstår som smukke rammer med plads til op til 130 personer, musikere og dansegulv.Vores menu er traditionelle, gode danske retter med islæt af spændende  international 

grastonomi.

 

De smukke omgivelser og store hyggelige selskabslokaler giver mulighed for mange slags forskellige begivenheder og vi  betræber os på at give gæsterne en uforglemmelig dag. Tag et kig på vores udvalg af fester eller kontakt os og få lavet et personligt arrangement. Vi er fleksible med ønsker, behov og budget. 

 

Brug venligst et par minutter på at udfylde formularen under "reservation", så vi ved, hvordan vi kan  planlægge et fantastisk  arrangement!

 

Har De lyst til helt uforpligtende at komme og se nærmere på selskabslokalerne og smukke natur har vi åbent hver første  søndag i måneden, fra 14-17  i  begyndelsen af  marts til og med  oktober, hvor vi serverer stort tag-selv kagebord/kaffebord, for kun 128 kr. per person, børn under 10 år er halv pris. Passer det bedre med et andet tidspunkt end søndag, så kan De bare ringe eller skrive først, så  kan vi aftale et andet tidspunkt.  Vi glæder os til at se Dem!

Lille Restrup

HOVEDGAARD

Exclusive Venue