Følg os

  • Elite_smiley
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Ikon

  Ll.  Restrupvej 71,9620 Aalestrup  -  Email:restrup@restrup.dk  -   tlf. 9864 1100

Menuforslag til bryllupsfest

Vælg frit en ret fra hvert forslag af Lille Restrups bryllupsmenu

 

                                                           

Forretter

     

 Ceviche af tun med mango og kokosmælk samt pintxos

       Fiskesymfoni med laskeroulade og røget hellefisk serveret med citroncreme og tunmousse med rugbrødschips

                                                                     

   Grillet kylling-ceasar-salat serveret med bacon, croutoner og parmesanost 

 

  Asiatisk kalveyderlårssalat serveret med mango

 

Fiskecremesuppe à la bouillabaisse

Thai-urte dampede blåmuslinger i hvidvin og flødesauce med hvidløgsbrød

 

Ovnbagt  hvid fisk med sprød salat og citroncreme

 

Mellemretter

​ ​

Champagnesorbet

 

Citronsorbet

Mynte-granité

Rabarbersorbet

 Gazpacho

                                                                               Græskarsuppe med ingefær og kokosmælk

                                                                     

                                                                       2 slags bruschetta  eller fyldt courgette 

 

                                                                                                               

Hovedretter

(Fadservering eller tallerkenanretning)

Vi tilbyder også buffet som hovedret

(Der kan forekomme sæsonbestemte ændringer for tilbehør til retterne)

Oksefilet med grillede tomater, broccoli, timianbagte gulerødder og rødvinssauce

 

Kalvefilet med fyldte svampe, årstidens garniture samt rødvinssauce

Berberiandebryst med appelsin-valnøddesalat, sauterede grøntsager og portvinssauce

Stegt krondyrkølle med årstidens garniture, druesauté samt vildtskysauce

 

Langtidsstegt honningglaseret svinefilet serveret med persillebulgur,  æble/løgconfits og whiskysauce

 

Langtidsstegt lammekølle med knoldselleri-flan, sprød salat og rødvinssauce 

 

Sæsonens urtebagte laks  med sauterede grøntsager samt safransauce

 

Vildsvinesteg med fyldte svampe, smørsauterede rodfrugter og skysauce  

 

 

Kartofler

Flødekartofler

Hvide persillekartofler

​Pommes rösti med kartoffelmos

Bagekartofler med persillesmør eller cremefraiche

Små stegte timian- eller rosmarinkartofler

Kartoffelgratin

Desserter

Tiramisu

 

Rabarbertrifli med marcipancrumble

Hvid chokolademousse med hindbærsauce

Baileysparfait med brownie

Mørk chokoladekage med bærpuré og vaniljeis

Moussesymfoni med 3 slags mousse eller 2 slags mousse og parfait-is

Ostetallerken med tre slags oste og honningnødder

                                                                                                                            

 Natmad

(Tag-selv)

Tom Kha Kai (Thai Kylling Kokos Suppe)

Aspargessuppe med kødboller

Klar suppe med kød- og melboller

Sandwiches med forskelligt fyld

Hotdogs

Boller med pålæg og lun leverpostej

Biksemad

 

Pizza på græske fladbrød