Festlokaler med overnatning
østfløjen

hyggelig og intim stemning

Lille Restrup Hovedgaard oestfloej fest

Østfløjen er oprindeligt den tidligere hestestald, da Lille Restrup Hovedgaard fungerede som en landbrugsgård.

Den tidligere hestestald kan nu rumme op til 80 personer til festlige lejligheder. Den tilhørende kaffestue ligger i forlængelse af Østfløjen og har en enestående udsigt til den nærliggende Simested Å. Terrassen ved kaffestuen ligger lige op ad svømmebassinet, som om aftenen er fuldt oplyst.

Den åbne pejs forenden af Østfløjen skaber en mere intim og hyggelige stemning for dig og gine gæster.

Østfløjen hos Lille Restrup Hovedgaard er lys og indbydende, og du kan derfor style festlokalet præcist, som du drømmer om.

Skræddersyet fest

Hos Lille Restrup Hovedgaard får I tilkyttet en personlig festplanlægger, som hjælper jer med at planlægge alle detaljerne for jeres store dag.

Vi har mange års erfaring med planlægning og afvikling af bryllupper og fester i alle størrelser, og vi kommer med rådgivning til alt lige fra musik til fotograf. Vi følger altid med i de nyeste festtrends, for at kunne give jer den bedste inspiration til indretning af selskabslokale, bordpynt, blomsterdekoration og borddækning.

Vi ved, at alle fester har forskelligt budget, og hos os, skal du ikke være bange for at få en ekstra regning. Vi tager altid højde for jeres budget, behov og ønsker for hele dagen.

 

Alle beslutninger tages i samarbejde med jer, og vores ønske er at gøre planlægningen så let som mulig for jer. Med andre ord så står vi for alt det praktiske. Det eneste I som værtspar skal koncentrere jer om, er at være sammen med jeres gæster, og nyde jeres fest.

personlig
festplanlægger

IMG_5186.jpg

KLAR TIL AT KONTAKTE OS?

Vi vil gerne gøre din drøm til virkelighed
og skabe rammerne for dine
uforglemmelige minder