Et succesfuldt firmaevent eller møde

seminar 6.jpg

Skal  De arrangere et firmaevent eller foredrag eller måske en kunstudstilling, madoplevelse, vinsmagning eller et andet kreativt arrangement til Deres firma eller kunde?

 

Lille Restrup Hovedgaard er åben for banebrydende, kreative og innovative arrangementer, der skaber en fysisk begivenhed eller networking gennem kunst, natur eller madoplevelser i herskabelige omgivelser. Alle disse særlige begivenheder kan kombineres med spisning for yderligere at oprette et interaktivt miljø og bruge sanserne til at skabe relationer. 

 

Lille Restrup Hovedgaard er også en flot herregård som ramme for møder, kurser, seminarer, fester, events, workshops, produktdemonstration og andre salgsfremmende aktiviteter. De flotte omgivelser og den fantastiske natur omkring Lille Restrup kan give et afbræk i en travl hverdag, og vi er selvfølgelig behjælpelige med diverse mad- og drikkeanretninger, der skulle være brug for til Deres møde/event.

 

Brug venligst et par minutter på at udfylde formularen under "reservation", så vi ved, hvordan vi kan  planlægge et fantastisk  event!

seminar 4.jpg