Følg os

  • Elite_smiley
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Ikon

  Ll.  Restrupvej 71,9620 Aalestrup  -  Email:restrup@restrup.dk  -   tlf. 9864 1100

Et succesfuldt firmaevent eller møde

Skal  De arrangere et firma event eller måske en kunstudstilling, foredrag, madoplevelse, vinsmagning eller et andet kreativt arrangement til jeres firma og kunde?

 

Lille Restrup Hovedgaard er åben for banebrydende, kreative og innovative arrangementer, der skaber en fysisk begivenhed eller networking gennem kunst, natur eller madoplevelser i herskabelige omgivelser. Alle disse særlige begivenheder kan kombineres med spisning for yderligere at oprette et interaktivt miljø og bruge sine sanser til at udbygge sine relationer. 

 

Lille Restrup Hovedgaard er også en flot herregård til at sætte rammer for møder, kurser, seminarer, fester, events, workshops, produktdemonstration og andre salgsfremmende aktiviteter. De flotte omgivelser og fantastiske natur omkring Lille Restrup kan give et afbræk i en travl hverdag, og vi er selvfølgelig behjælpelige med diverse mad- og drikkeanretninger, der skulle være brug for til dit møde/event.

 

Brug venligst et par minutter på at udfylde formularen under "reservation", så vi ved, hvordan vi kan  planlægge et fantastisk  event!